Zimbra Collaboration

Fantastično rješenje za vaš mail

Bogato korisničko okruženje

Lako za koristiti

Zimbra je vodeće enterprise-class open-source rješenje za e-mail i kolaboraciju koje će sigurno odgovoriti na sve vaše poslovne izazove i potrebe.

Jednostavnost

Pojednostavljena administracija

Pojednostavljena i prema zadatku usmjerena AJAX Web Administracijska konzola koja omogućava administraciju sa bilo kojeg mjesta. Integrisani su menadžment anti-spam, anti-virus i direktorij servisa kao što su LDAP i Active Directory. 

Prikaz email poruka

Brzina

Pametni mailbox skraćuje vrijeme potrošeno na nalaženje važnih e-mail poruka

Mobilnost

Dostupan sa svakom uređaju

Zimbra nudi moderno i inovativno korisničko iskustvo putem vlastite web aplikacije. Korisnicima je omogućen jednostavan pristup sa bilo kojeg uređaja, a Zimbra nudi i odličnu sinhronizaciju sa svim uređajima - desktop, tablet i smartphone (iPhone, Android, BlackBerry).

Grupni kalendari

Preglednost

Vrlo lako planiranje sa dnevnim, sedmičnim ili mjesečnim pregledom plana aktivnosti. Kolaborativni način upravljanja kalendarom omogućava da na pregledan način dijelite aktivnosti sa ostatkom tima.

Mail na svim uredjajima

Zimbra email i desktop klijenti

Zimbra email i desktop klijenti
Povežite vlastite iOS (iPhone, iPad), Windows i Android pametne telefone i tablete te podesite sinhronizaciju pomoću IMAP/POP, CalDAV i CarDAV protokola. Također pristup svim Zimbra servisima je omogućen putem web preglednika.

Integracija sa postojećim LDAP i Active Directory servisima

Zadržite postojeće korisničke logine i passworde

Ako već posjedujete LDAP ili AD servis i želite isti integrisati sa našim Zimbra servisom slobodno nam se možete obratiti. Slične zahtjeve smo već imali te integracije uspješno implementisali.

99%

Zadovoljnih

174

Sati nespavanja

1000+

Popijenih kafa

INSERVIO.ba

Budućnost vašeg uspješnog poslovanja počinje ovdje.